PopularnoZanimljivostiŽivot

Otac je poginuo u saobraćajnoj nesreći, a sina su vratili u život i rekao je najčudniju stvar!

Bilo je to ljeto 1997. godine. Julie, Andy i njihov sin Landon su bili u putu kući sa porodičnog putovanja i bili su presretni što su proveli vrijeme zajedno.

Potom se desilo nešto što je zauvijek promijenilo njihove živote.

Prolazili su raskrsnicu kada je vozilo hitne pomoći, koje se vraćalo natrag u ambulantu, udarilo pravo u njih.

Andy je preminuo odmah, a Julie je bila u stabilnom stanju, ali spasioci nisu shvatili da je u autu bila treća osoba.

Auto je bilo toliko uništeno da spasioci nisu vidjeli osmogodišnjeg Landona. Tek kada su vidjelu dječiju cipelu, shvatili su da u autu ima još jedna osoba.

Landona su oživjeli i prebacili u Carolina medicinski centar. Umro je još dva puta tog dana i oba puta su ga vratili natrag u život. Doktori nisu dali mnogo nade Julie.

Julie su rekli da ako joj sin preživi, bit će kao osmogodišnja beba i neće znati kako da hoda, priča ili jede, zbog traume na mozgu.

Ali nakon dvije sedmice desilo se čudo. Landon je otvorio oči i na začuđenje svih oko sebe nije pokazivao znakove oštećenja mozga. Potom se desilo nešto još nevjerovatnije.

“Pitala sam Landona, da li znaš gdje ti je tata? A on je odgovorio, ‘Da, znam, vidio sam ga u raju,'” rekla je Julie za CBN.

Landon je također objasnio da je vidio još dva porodična prijatelja u raju, ali to nije sve. Ubrzo nakon toga, Landon se okrenuo prema mami i rekao da je vidio njeno “drugo dvoje djece”. Julie nije bila sigurna o čemu govori, a potom je shvatila na šta je mislio. Landon je mislio na dva pobačaja koja je Julie imala prije nego što se on rodio, iako Landon nikada nije znao za to.

“Vidio ih je u raju, iako mi o tome nikada nismo pričali pred Landonom. Nije znao da smo izgubili dvoje djece prije njega,” rekla je Julie.

Nekada se u životu dešavaju stvari koje ne možemo objasniti – čak je i teško slušati o ovoj priči.

Podijelite ovu priču na Facebooku ako i vi vjerujete u anđele čuvare.

Pogledajte i ovo