VideoZabavaZanimljivostiŽivot

Ova slatka djevojčica je sa problemom došla do mame, ali je dobila odgovor koji ju je nasmijao

Svi smo se našli u situaciji da je kraj edmice i sve što želimo je da se uvučemo u krevet i spavamo. Nažalost, većina od nas nema tu mogućnost. Zbog toga obično oplačemo, nekada se to desi dok se kupamo, u drugoj situaciji problem je što je istekao rok trajanja jogurta, a najčešće je uzrok tužna reklama sa psom.

Jedna mala djevojčica je baš prošla kroz tu situaciju, čim ju je mama vidjela da plače, rekla joj je da prestane, da se uspravi i da nema razloga za suze. Odgovor njene kćerke je bio jako zanimljiv, a ovo je zaista jedan urnebesan uvod u život odraslih.

Nakon neprospavane noći i nedovoljnog spavanja preko dana, očito je da je ova mala djevojčica jako nezadovoljna. Mama je čula tihe jecaje iz dnevne sobe i našla je kćerku kako se bori da na licu drži osmijeh. Najgori dio je taj što mala curica ne zna uopšte zašto plače.

Tada je mama uzela kameru i snimila malu kako gleda sa očima punih suza i govori da je sretna. Mama si nije mogla pomoći i nasmijala se. Kada nismo dovoljno naspavani postanemo preemocionalni. To se desilo i ovoj maloj djevojčici, čiju reakciju možete pogledati u videu u prilogu.

https://www.facebook.com/JungleVT/videos/1824007717698581/

Pogledajte i ovo