in , , ,

Par je bio u nevjerici kada su otkazali ples na vjenčanju, potom je pjevač rekao “Imamo bolju ideju”

Samantha i Taylor su se zabavljali duže od tri godine kada ju je Taylor zaprosio na odmoru u Mexicu. Oni nisu bili samo momak i djevojka nego i najbolji prijatelji koji će postati muž i žena. Nisu znali da će se njihov život preokrenuti naopačke kada su saznali loše vijesti.

Dok su planirali vjenčanje, imali su na umu da to bude na Cancun plaži gdje su se i zaručili. Otišli su tamo da ugovore neke stvari u zadnjem trenutku, ali kada su se vratili kući primili su jako loše vijesti.

Samanthina majka Kathy je imala multiplu sklerozu 20 godina, te se njeno stanje pogoršalo i nije bila u mogućnosti da doleti na kćerkino vjenčanje. Oni su odmah odlučili da promijene mjesto vjenčanja i tražili su nešto što je bliže njihovom domu. Ubrzo su primili još gore vijesti, pored multiple skleroze, njenoj majci je dijagnosticiran rak debelog crijeva.

Samantha je morala da da otkaz na poslu i da dođe kući kako bi se brinula o svojoj majci. Vjenčanje je odgođeno do daljnjeg jer su postojale stvari koje su imale veći prioritet. Ono što ju je držalo tokom tih teških dana bila je misao o vjenčanju koje ju je očekivalo.

Prijavila se na nagradno takmičenje gdje su slali zamisao njihovog idealnog vjenčanja, te je Samantha pobijedila. Plaćeno im je čitavo vjenčanje i profesionalni planer da im pomogne da taj dan učine što posebnijim. Oni su željeli da svoj prvi ples plešu uz pjesmu “Love You Like That” od Canaan Smitha.

Kada je pjesma počela i kada su se svi počeli približavati plesnom podiju, odjednom su je prekinuli. Pjevač je objasnio kako ima bolju ideju, a gosti i par nisu mogli da vjeruju o čemu se radi u iznenađenju.

Pogledajte ovaj video i saznajte šta je to pjevač imao na umu: