PopularnoVideoZanimljivostiŽivot

Par je u braku 49 godina, a ova promjena ih je natjerala da se ponovo zaljube jedno u drugo

Jo i Kevin Tyler su se upoznali kada su imali 14 i 16 godina. Oboje su bili u tinejdžerskim godinama i od tada su zaljubljeni, a 49 godina kasnije njihova ljubav je još uvijek jaka. Imaju petero djece, 14 unučadi i 12 praunučadi a još uvijek se nemjerljivo vole. Jedno drugom su najbolji prijatelji, zajedno se zabavljaju i vozaju se kroz državu na Kevinovom motoru.

Iako se vole zbog toga ko su i kako izgledaju, mala promjena je bila baš ono što je njima trebalo na valentinovo ove godine. Uz pomoć tima stilista Louis Licari i Jill Martin zajedno su uspjeli da iznenade ovo dvoje zaljubljenih.

Jo i Kevin preferiraju funkciju više nego stil, i tokom godina nisu puno pažnje pridavali izgledu. Oboje su nosili široku odjeću i imali dugu kosu, a Kevin je imao bradu do prsa. On je čak spomenuo kako je jednom bio u natjecanju za najbolju bradu.

Louis i Jill su promijenili brojne stvari na njima, a kada su izašli oboje su izgledali fantastično, kao da su ih podmladili. Izraz na njihovim licima kada su ugledali jedno drugo je bio neprocjeniv i bio je vrijedan toga. Sa novim izgledom i novom odjećom vole se i danas kao i kada su se upoznali.

Pogledajte video ispod kako bi vidjeli ovu transformaciju:

Pogledajte i ovo