PopularnoShowVideoZabavaZanimljivostiŽivot

Par nije mogao da plati račun u restoranu, konobarica se šokirala kada je shvatila njihov plan

Posao konobara je jedan od najviše potcijenjenih zanimanja na svijetu. Kao što možete zamisliti, jako je teško zadovoljiti goste svake sekunde u danu.

Rad za napojnice se ponekad čini kao da radite za šaku ničega ustvari. Mnoge konobare stopala bole do te mjere da ne mogu spavati.

Chelsea Roff je konobarica koja radi u Spring St. Smokehouse restoranu, i uvijek je nasmijana. Ponekad je mušterije rasplaču, pogotovo kada joj kažu zašto neće dobiti napojnicu. Ako neko zaslužuje pauzu, onda je to ona.

Ova mlada djevojka je odgojila svoju sestru od kad je bila mala, izborila se sa poremećajem u ishrani, te čak vodi besprofitnu organizaciju koja pomaže ljudima sa problemima u ishrani uz pomoć joge. Iako se Chelsea pati financijski, možete jednostavno vidjeti da je ona sretna osoba u duši.

Chelsea je čak ostala pribrana kada je jedan par rekao da ima dovoljno novca da samo plati ono što jedu, bez mogućnosti da njoj ostave nešto. Iako se ona oslanja na napojncie da plati svoje račune, ostala je smirena.

Tek kada je par predložio alternativu za napojnicu, ostala je šokirana. Ranije tog dana neko je ostavio veću količinu novca na stolu, te je ona odlučila da to podjeli sa kolegama.

Chelsea nije znala šta se dešava sa gostima tog dana. Svi smo barem jednom u životu čuli izreku “platio unaprijed”.

Chelsea se totalno pogubila kada je otkrila šta se zapravo sve dešavalo tog dana.

Pogledajte ovaj video i saznajte šta se sve desilo Chelsea u njenoj najboljoj smjeni ikada.

https://youtu.be/p2zUf06iy1A

Pogledajte i ovo