PopularnoVideoZanimljivosti

Par se svađao u automobilu, ali kada je njihova najdraža pjesma počela pjevati na radiju, njihov okršaj je postao viralan

Kada su Kristin i Danny pustili da muzika preuzme njihovu prepirku, cijelo se raspoloženje promijenilo na način na koji nikada neće zaboraviti. Ovaj par je čuo pjesmu kako počinje na radiju, ali to nije bila bilo kakva pjesma, već pjesma koja je natjerala Dannya da uradi nešto sasvim urnebesno. Kada je pogledao u Kristin, shvatio je da je vrijeme da zaboravi na ljutnju i jednostavno je počeo pjevati.

Kristin nije bila oduševljena njegovim nastupom te je gledala kroz prozor, potpuno ga ignorišući. To je trajalo sve dok se pjesma nije ponovo promijenila i otkrila njena osjećanja.

Jako je zanimljivo vidjeti kako muzika mijenja raspoloženja kod ljudi. Kada je došla prava pjesma za Kristin, bilo je vrijeme da Danny malo nju sluša dok pjeva. Njihov unikatni način da komuniciraju kroz muziku je zaista komičan.

Njihova svađa na početku je bila perfektan uvod za ovaj nezaboravan trenutak. Uspjeli su sve snimiti na kameri, te su podijelili cijeli događaj na internetu. Od trenutka objavljivanja ovog videa uspjeli su skupiti čak 200 miliona pregleda.

Pogledajte i poslušajte njihovu zanimljivu svađu i podijelite ovaj video sa prijateljima i porodicom:

Pogledajte i ovo