VideoŽivot

Žena na samrti, u bolničkoj postelji dočekala dugoočekivanu posjetu najboljeg prijatelja!

U teškim životnim trenucima, poput bolesti shvatamo da je porodica najvažniji oslonac i podrška i da je to najveći poklon kojeg smo ikada mogli dobiti u životu.

Kada je Rejane Chili saznala da boluje od tumora, imala je 49 godina. Vremenom tumor je napredovao i Rejana je zajedno sa svojom porodicom bila svjesna da još zadugo neće napustiti bolnicu. Svi su bili uz nju, osim jednog člana kojeg je iznimno voljela. Bio je to njen pas Ritchie.

r_fortsa

Svi znamo da se psi tretiraju kao članovi porodice, ali s obzirom da nisu bili dobrodošli u bolnicu, a Rejana nije bila u mogućnosti da ga posjeti, njihova razdvojenost je dugo trajala. Kada su i liječnici shvatili da za Rejanu nema spasa, dozvolili su da možda zadnji put u životu vidi svog psa.

sista

Kada su se vidjeli, bila je to neizmjerna količina sreće. Ritchie je nije prestajao lizati iskazujući na taj način svoju sreću. Ovaj emotivni trenutak je zabilježen i video snimkom.

Iako smo svjesni da ova priča nema sretan kraj, Ritchie je zasigurno njene posljednje trenutke života učinio ispunjenim.

Embed Video - Copy and Paste Code

x

Pogledajte i ovo