VideoZabavaŽivotinje

Pas je mirno sjedio u dnevnoj sobi, a potom je za njega stigao poklon u kutiji

Ko to ne voli da s vremena na vrijeme dobije poklon? Ako se slažete sa tim da je lijepa gesta biti iznenađen poklonom od bitne osobe, člana porodice, onda mislimo isto. Nema ništa loše u tome da prihvatite nešto što je izabrano baš za vas i tada se uvijek osjećate posebno.

U videu ispod upoznat ćete Harpera, psa. On opušteno sjedi u dnevnoj sobi, kada velika kutija dođe za njega.

Harper odmah dotrči do kutije, nekako razumije da je njen sadržaj namijenjen za njega. Ne može obuzdati svoje uzbuđenje dok vlasnik uzima nož da je otvori. Potom vidi šta je unutra – to je novi krevetić za psa. Izgleda jako udobno, kao savršen je za njega.

Dok se on još upoznaje sa krevetićem, radi sve osim ležanja na njemu. Obilazi ga u krugovima, njuška njegove rubove, a potom sjedi na samom rubu dok je pola njegovog tijela na tepihu. Možda samo ne želi da ga odmah ispuni psećim dlakama. Neodoljivo.

U kutiji ima još nešto osim kreveta. U sljedećoj sceni, nakon što se malo smiri uzbuđenje oko krevetića, Harper je dobio neke nove igračke. Oduševljen je novim, šarenim, plastičnim igračkama i samo čeka da vlasnik sa njih skine etikete.

Toliko darova u jednom danu, Harper je sigurno jako sretan pas.

Pogledajte video ispod da vidite njegovu reakciju:

Embed Video - Copy and Paste Code

x

Pogledajte i ovo