PopularnoVideoZanimljivostiŽivotŽivotinje

Pas je ostavljen sam u garaži. Nekoliko trenutaka kasnije, sigurnosna kamera je zabilježila OVO!

Kao što kaže čovjek u videu, sigurnosne kamere su namijenjenje da snime lopove i zaštite kuću u mnogim situacijama. Ipak, vjerujem da je ova porodica sretna zbog toga što je njihova sigurnosna kamera snimila trenutak slatke geste koju je uradio mali dječak.

Svi vole pse, ali sigurno je da djeca imaju posebnu vezu sa našim krznenim prijateljima, a kučići su za uzvrat uvijek protektivni kada su u pitanju njihovi mladi vlasnici. U ovoj priči, mali dječak nije vlasnik psa, ali je definitivno dobar prijatelj.

U videu ispod vidimo porodičnog psa kako se odmara u garaži. Vlasnik garaže je ostavio otvorena vrata i crni labrador, Duchess je ostavljen da bude vani. Pas nije bio zavezan.

Potom vidite malog dječaka, Josha, kako ulazi u kadar na svom biciklu. Brzo siđe s njega i uputi se prema psu koji izgleda sretno što ga vidi. Josh jako zagrli psa, te njih dvojica provedu nešto vremena zajedno, a Josh potom brzo ode. Kao da zna da ne smije biti tu i da će upasti u neku nevolju ako ga tu nađu.

Snimak se pojavio nakon što je vlasnica Hollie Mallet pregledala video zapis. Hollie i njen suprug su bili tako sretni što su vidjeli koliko Josh voli njihovog psa. Objavili su video na Facebooku i pitali svoje prijatelje da li znaju ko je dječak.

Ispostavilo se da je dječak iz susjedstva. njegova mama je vidjela objavu i komentarisala te rekla kako je za nju to i sretan i tužan trenutak jer vidi svog sina na tuđem posjedu iako zna da ne bi smio biti tu. Ali postoji priča iza ljubavi Josha prema Duchess koja će istpiti vaša srca.

Pogledajte o čemus e radi u videu ispod.

Pogledajte i ovo