VideoZabavaŽivotinje

Pas je spavao dok je čuvao povjerljivi paketić, a potom se mala beba ušunjala i uradila nevjerovatnu stvar

Mora da je bio kišni dan kada su roditelji dobili ovu kreativnu ideju. Iako je malo opasna, sigurno su je svo vrijeme nadgledali. Sve dok je sigurno, zašto se ne bi malo šalili sa svojim djetetom dok je još jako malo? Ovo će biti fantastični kućni video.

Kučić nije bas zadivljen. Porodični pas leži i gleda svoja posla u svom svijetu, kada muzika da znak i ukaže nam se sjena u gornjem lijevom uglu. Prvo ugledamo nogu, potom tijelo, onda glavu i konačno se iznenađenje otkriveno – malo dijete je spušteno na scenu, uz muziku “mission Impossible” u pozadini.

Zadatak je jednostavan: dijete mora da ukrade nepoznati paket koji se nalazi pored… aham… opasne zvijeri, prije nego što se ona probudi. Beba je skroz spuštena i potom se malo klati dok ne bude siguran što treba učiniti, zatim mu pogled padnu na paket. Dohvati ga jednom rukom i polako ali sigurno ga podigne, dalje od opasnosti.

Zanimljivo je da nema smijanja u ovom videu, što nam govori da su reditelji bili jako posvećeni tome što rade. Mora da su ponosni jer je njihovo dijete toliko vješto. Ima vještinu, ravnotežu i odlično je ovo izveo.

Pogledajte video ispod da odgledate čitavu misiju.

Pogledajte i ovo