VideoZabavaŽivotinje

Pas je toliko zbunjen svojom novom igračkom – sačekajte samo da vidite zašto njegovi vlasnici ne mogu da se prestanu smijati

Plato je dobio novu igračku, malu vjevericu. Nije baš siguran o čemu se radi, te glasno laje na nju, a potom čeka njen odgovor. Chippy je vjeverica predviđena za djecu. Ona snima i ponavlja ono što djeca kažu, samo u višim tonovima kako bi ih to zabavilo.

Također mogu nastati ovako urnebesne situacije kao ova kada je date psu, a sigurno će nasmijati sve prisutne. Plato nije svjestan da se ustvari svađa sam sa sobom, nego misli da vodi razgovor sa ovom vjevericom. Izgleda da mu je jako zabavno sa njegovim novim prijateljem. Polako joj se počne približavati, a onda odluči da samo legne pored nje.

Potom je samo malo tisne, jer vjerovatno ne može da shvati zašto ona toliko priča, kada je očigledno da je on puno bolji u lajanju. Njegovi vlasnici ga čak i podržavaju da nastavi pričati sa njom, a on vjerovatno misli da je ona nepristojna jer samo ponavlja njegove riječi. Vremenom se situacija između njih dvoje smiri i vjerovatno su na dobrom putu da postanu dobri prijatelji.

Pogledajte i ovo