in , , ,

LikeLike LoveLove CoolCool OMG / WTFOMG / WTF TužnoTužno

Pas koji je bio izgubljen godinama nije mogao da se suzdrži kada je ponovo ugledao svoje vlasnike

Veza između psa i njegovog vlasnika je nešto što je zaista neopisivo. Koliko ste samo puta čuli da je pas spasio vlasnikov život ili da je uradio nešto zbog čega je njegov vlasnik izuzetno ponosan na njega. Nedavno je pronađen prelijepi pas koji je lutao ulicom i izgledao je jako loše.

Azil koji ga je primio počeo je kampanju da mu pronađe novi dom, ali nisu očekivali da će veliki broj ljudi podržati njihov rad te podijeliti njihovu objavu na Facebooku. Jedna osoba je posebno obratila pažnju na obavijest i rekla je kako je njen pas ukraden iz njenog dvorišta, te je odlučila da dođe da ga pogleda i da vidi da li je to on.

Pogledajte ovaj video i saznajte šta se desilo kada je pas ugledao ovu ženu ispred sebe:

Фантастический понедельник!Слезы радости с самого утра! Наш несчастный голубоглазый алабай нашел прежних хозяев! Оказывается, парня выкрали со двора два года назад. Все это время хозяева искали его, размещали фото в группах. И вот оно – чудо. Благодаря вашим репостам собаку увидела подруга семьи, проживающая аж в Австралии!!! Позвонила владельцам и те примчались за своим сокровищем!Теперь у Лордика(да, ещё один Лорд) все будет хорошо! Ну а мы благодарим всех, кто сделал репост, ведь именно благодаря вам спасена собачья жизнь, а в душу хозяев вернулся покой!

Gepostet von МКП "Щасливі тварини" am Sonntag, 2. Juni 2019