VideoZabavaŽivotinje

Pas se ušunjao u dvorište i uskočio u dječiji bazen, a njegov vlasnik je sve to primijetio i počeo snimati

Ljeto je stiglo, a to znači samo jednu stvar, vrućine. Kako vrijeme postaje toplije, sva živa bića pokušavaju naći način da se rashlade. Neki vole upaliti klimu, drugi vole jesti sladoled, a drugi uživaju u kupanju u hladnom bazenu.

Kada je riječ o kućnim ljubimcima, neki od njih mogu da trpe visoke temperature, ali ipak vole da se rashlade. Svi su sigurno čuli o tome kako ne bi trebali vodati svoje pse po vrelom betonu ili ih ostavljati same u vrelim vozilima.

Ljubimci kao što su mačke vole da se izležavaju na suncu, ali psi baš i nisu ljubitelji toga. Ova ženka labradora, Teal, odlučila je da se rashladi u dječijem bazenu u dvorištu. Mnogi psi bi plivali minutu, dvije, ili bis e samo skvasili na brzinu i izašli napolje, te se otresli.

Ipak, Teal je bila toliko neodoljiva da ju je vlasnik morao snimiti. Sjedila je u dječijem bazenčicu i šapicama lupkala po vodi, kao da je niko ne gleda. Njen vlasnik je ustvari ovaj bazenčić i postavio samo zbog nje, ali nisu znali da će ona njim biti toliko facinirana.

Ako živite u mjestu u kojem su temperature ljeti nepodnošljive, možda bi i vi trebali razmisliti o tome da nabavite mali dječiji bazenčić za vašeg psa.

Pogledajte koliko je Teal uživala u ovom vrućem ljetnom danu, kupajući se u bazenu:

Embed Video - Copy and Paste Code

x

Pogledajte i ovo