VideoŽivotinje

Pas u azilu u Meksiku plakao je svake noći sve dok konačno nije udomljen

Jedna predivna ženkica pronađena je na ulici i svoju tugu je mogla pokazati samo suzama koje su padale niz njeno lice. Udruga u Novom Meksiku se zaista trudi da svim napuštenim psima pronađe sretan dom u kojem će oni biti voljeni i cijenjeni. Kada su naišli na ovog tužnog psa, znali su da moraju nešto poduzeti.

Ona je očajnički trebala pažnju i propinjala se na rešetke boksa samo kako bi je neko primijetio i pomazio, dok su suze padale niz njeno lice. Njene krupne oči su izgledale prazno i kao da moli svakoga ko prođe pored nje, da je povede sa sobom kući. Volonteri udruge The High Plans nisu je mogli ostaviti u azilu da čitav život provede u kavezu.

Fotografisali su je baš u trenutku kada je plakala i objavili na društvenim mrežama moleći ljude da je udome. Ne samo da su stotine ljudi komentarisale sliku, nego je bilo i zaista puno kandidata koji su je željeli udomiti, ali se jedna žena baš isticala. Ona je potom odvedena u svoj novi dom i suze su ubrzo ostale iza nje. Sada je jako sretna i uživa sa svojom porodicom. Pogledajte je i sami u videu u prilogu.

Pogledajte i ovo