VideoŽivotŽivotinje

Pit bull iz azila nije znao za šta služi ogrlica. Kad su je stavili oko njegovog vrata, konačno je shvatio gdje idu!

Dok se kod kuće mazite sa svojim krznenim prijateljem, vjerovatno ne mislite na ostale životinje koje se nalaze u azilima. Dok vi svog psa hranite najboljom hranom i stavljate mu posebne ogrlice za šetnju u parku pored jezera, te im stalno dajete poslastice, druge životinje mogu samo sanjati o takvom životu.

Brojni psi, mačke, zečevi i druge životinje su osuđene da provedu životu u azilu. Iako je i to jako velika stvar, zar i oni ne zaslužuju svoj vječni dom. To se nekada dešava, a sada se desilo pit bullu Bennyu.

Većina tih životinja je imala svoje vlasnike prije nego što su morali da se presele ili su preminuli. Druge od njih su samo ulične životinje i ne znaju za takav život. Sve one imaju svoju priču koja nekada ima sretan završetak.

Bennya su doveli u centar za životinje u Kaliforniji, u kojem bi ga vjerovatno uspavali ukoliko ne pronađe novi dom. Naravno da ni jedna od ovih životinja ne zna za to, tako da svoj život provode živeći i čekajući. Ne znaju šta će se desiti sljedećeg trenutka kada se to desi.

Dani su se pretvorili u sedmice za Bennya dok je sjedio u svom boksu a onda se njegov život u potpunosti promijeno. Radnik je otvorio vrata od kaveza i stavio povodac oko njegovog vrata. U početku nije znao šta se dešava, a onda je počeo da mlati repićem. On je bio udomljen, a u videu vidimo trenutak kada on dobija svoj povodac i izvode ga iz tamnog zatvorenog azila, te ide porodici koja će ga zauvijek voljeti.

Pogledajte ovu zaista divnu priču u ovome videu i Bennyevu reakciju na radosne vijesti:

Pogledajte i ovo