PopularnoShowVideoZabava

Plesačice su izašle na parket i izvodile savršeno skladne pokrete. Kad su završile, publika se hvatala za glavu!

Muzika i ples su u emocionalnoj vezi od početka života na zemlji. Kada se spoje u jedno, dobijemo formulu za pobjedu. Plesni tim “The Eastview Lightning” zasigurno znaju kako da naprave fantastičnu uspomenu sa njihovim zadivljujućim plesnim pokretima. Kada ova grupa talentovanih učenica srednje škole izađe na podij odmah pridobiju publiku koja kliče i aplaudira.

U videu ispod, mlade djevojke izađu na podij i zauzmu svoj položaj na parketu u sali. Onog trenutka kada počne Latino muzika, očaraju čitavu publiku na samom početku svog nastupima. Nevjerovatno je kako su tako sinhronizovane unatoč teškim plesnim pokretima. Publika ne može da sakrije svoje oduševljenje dok gledaju ovaj savršeni nastup.

U trenutku kada mislite kako ove dame ne mogu nadmašiti svoje zadnje korake, one imaju još iznenađenja u rukavu. Sačekajte da vidite kraj njihovog nastupa. Ove djevojke su sigurno uložile puno truda i timskog rada u ovaj kreativni i nevjerovatni nastup. Ono što je još bitnije je to da one izgledaju kao da se zaista zabavljaju dok rade ono što vole. Pogledajte i sami video da bi vidjeli zašto su toliko oduševili publiku.

Pogledajte i ovo