ShowVideoZabavaŽivot

Plesni nastup ovog para koji je osvojio prvo mjesto, oduševio je sve koji su ga pogledali

Pogledajte kako ovaj plesni par zapali plesni podijum svojim koracima i zaslužno osvoji prvo mjesto. Ne možete ovo uspjeti bez mnogo rada i truda.

Sam West i Ellen Taylor došli su na Grand Nationals Championship i izveli svoju plesnu koreografiju. Plesali su uz pjesmu “Gonna Move Across The River” od Bill Pinkney & The Drifters, te dokazali da ako se dovoljno potrudite oko nečega, zaista možete oživjeti magiju.

Ovi plesni seniori izašli su na plesni podij nakon najave: “Sam i Ellen bi željeli malo brzog bluesa, molim vas…” Oni su se uhvatili za ruke i muzika je očela. Sve oči u publici su bile uprte u njih i čak su izazvali i ovacije publike. Njihovi kukovi se njišu sa jedne na drugu stranu, a svi su najviše oduševljeni njihovim pokretima stopala. Izgleda da izvode te pokrete sa takvom lakoćom, te steknete osjećaj kao da plutaju po podijumu.

Da budemo iskreni, njih dvoje to sigurno rade puno bolje od većine ljudi koji su duplo mlađi od njih. Oni su savršeno sinhronizovani i vidi se da uživaju u tome što rade. Vjerovatno je ova njihova ljubav prema plesu ono što ih održava zdravim i sretnim. Zaista su zaslužili ovo prvo mjesto.

Pogledajte i ovo