PopularnoVideoVijesti

Policajac je ostao šokiran kada je vidio kako se figura pomjera prema njemu na putu, zatim mu se krv sledila u žilama kada je shvatio šta je to ustvari

Policajac je patrolirao putem u Oregonu jedne noći kada se nezamislivo dogodilo. Policajci inače u ta doba traže stvari kao što su vozači pod uticajem alkohola ili neko ko vozi velikom brzinom. Ono što sigurno nije očekivao da vidi te noći je pješak kako hoda sredinom ulice kada je napolju mrkli mrak.

Policijsko auto je polako usporilo kada je policajac Jerremy Gautney uočio nešto što nijedan vozač ne bi trebao da vidi u to doba večeri. Ispred njega se nalazilo dijete koje je trčalo prema njemu. Odmah je izašao iz automobila i pokupio dijete sa ulice. Nakon samo par sekundi pored njih je prošao ogromni kamion.

Jeremy je ubrzo saznao punu istinu. Čak i prije nego što je pronašao dijete na ulici, njegovi roditelji su ga tražili. Malac je pobjegao sa lokalnog okupljana. Srećom, dijete je bilo spašeno od moguće smrti te je vraćeno roditeljima.

Pogledajte i vi ovaj jezivi video:

Pogledajte i ovo