VideoZanimljivosti

Policajac je pronašao porodicu kako spava u automobilu. Kada im je rekao da idu sa parkinga, otac je rekao ne dva puta

Ljudima inače nije jako drago kada im se približava policajac. To znači da ste na neki određeni način prekršili zakon i da će vas početi ispitivati zašto. U poslijednje vrijeme su jako rijetki slučajevi kada policajci ne koriste ili pokazuju silu.

Wood porodica iz Oregona je putovala već neko vrijeme svojim automobilom. Kako nisu imali mnogo novca uz sebe, morali su provesti noć u svom automobilu.

Kako su već spavali jednom na autoputu, odlučili se parkirati u obližnji park koji se zatvara u 23:00. Ron Wood nije bio iznenađen kada je policajac koji je patrolirao parkom prišao automobili kako bi porodici postavio neka pitanja.

Ron ga je upitao da li postoji neki problem. Nakon što su razmijenili nekoliko riječi, policajac je rekao kako neće biti problema za njegovu porodicu, ali je također uradio nešto što niko nije očekivao.

Nakon što je Ron dva puta odbio, poručnik David Natt je insistirao da porodica ode u obližnji motel, a on će se pobrinuti za plaćanje. To je bio jako lijep gest ovog policajca, a mi se nadamo da postoji još više ovakvih ljudi na svijetu.

Pogledajte i ovo