VideoŽivot

Porodično fotografisanje je prekinuto kada roditelji ne prepoznaju djevojku koja je uletila u kadar, pogledajte šta se desi kada se ona okrene

Kad god se porodica okupi, to je veselo i zanimljivo provedeno vrijeme. U bilo kojoj kulturi, u cijelom svijetu, porodično okupljanje znači okupljanje ispod istog krova, mnogo hrane, fotografija i razgovora, te je to prilika da vidite ljude koje inače ne srećete tako često.

U današnjem ubrzanom stilu života, prijatelji i porodice su raštrkani po cijelom svijetu zbog posla ili škole i rijetko imaju priliku da se zajedno okupe. U Americi je poslije Božića, drugi najveći praznik Dan Zahvalnosti.

U ovom videu možemo vidjeti mnogo ljudi u kuhinji na Dan Zahvalnosti. Polako svi pristižu, te se međusobno grle i pozdravljaju, te i upoznavaju ako se do sada nisu upoznali. Na stolu se nalazi mnoštvo hrane i veliki buket cvijeća.

Žena koja drži kameru ih upita da li žele da se slikajus a svojim tatom, te ih pokušava okupiti jer spremaju jedno veliko iznenađenje. Potom im ona kaže da im fali slika Sheridan, te da je donesu. To je jedini član obitelji koji nije mogao da dođe te godine sbog fakultetskh obaveza. Nekoliko sekundi kasnije neko im uleti na fotografiju.

Zaista morate sami vidjeti njihovu reakciju nakon toga.

Pogledajte i ovo