VideoZanimljivostiŽivotŽivotinje

Predivni konj je primjetio stado krava uz ogradu i odlučio je da ode da se pozdravi sa njima, a zatim se nešto zanimljivo desilo

Održavanje kose je jedna od najbitnijih stvari za održavanje našeg vlastitog zdravlja. Također, kada vidite nekoga sa lijepom, čistom i urednom kosom, odmah vam ta osoba daje dojam da je jako kulturna i dobra.

Konong je predivni konj koji izgleda kao da je upravo izašao iz frizerskog salona sa svojom predivnom i sređenom grivom. Na njegovim pokretima se vidi da je jako sretan i da je pun samopouzdanja. Jednog jutra je primjetio krave u susjednom dvorištu i odlučio ih je pozdraviti.

Kada je prišao ogradi, počeo je hodati gore-dole uz nju i privlačiti pažnju na sebe. Krave koje su bile na drugoj strani dvorišta su brže bolje prišle ogradi i divile se ovom predivnom konju.

U jednom trenutku je prišao dvjema kravama ali ih je slučajno otjerao. Razlišle su se ali su se ubrzo počele polako približavati konju i nastavile su mu se diviti. Pogeldajte ovaj video i sami svjedočite koliko divno ovaj konj izgleda:

Pogledajte i ovo