Život

PRIVLAČNE MUŠKARCIMA: Žene koje krasi ovih 6 vrlina neodoljiv su magnet za muškarce

Marilyn Monroe, Sophia Loren, Monica Belluci sve tri proglašene su najljepšim ženama svijeta, sve tri bile su seks simboli i sve tri bile su san svakog živućeg muškarca. Što još imaju zajedničkog? Ah, da, sve tri imale su obline od kojih bi, ako bi samo malo mrdnule kukovima ili guzom, nastali tektonski poremećaji u glavama muškog roda.

Zašto? Pa zato što muškarci vole žene bujnih grudi, uskog struka, zamamnih bokova i čvrste, velike stražnjice.

1. Uzak struk, velike grudi, široki bokovi
neodoljive-1

2. Tanki glasić
Što se glasa tiče, jedna je žena na svojem “krištavom” definitivno zaradila milijune. Muškarci vole žene povišenog tona glasa, a tu je činjenicu ova mudra glumica iskoristila u svoju korist. Fran Drescher, osim oblina, publiku je oborila s nogu tumačeći ulogu dadilje piskutavog glasa, u istoimenoj seriji. Evo kako ona zvuči u stvarnosti:

3. Dugačka kosa
neodoljive-2
Žene dugačke i bujne kose muškarcima su privlačnije od djevojaka koje vole kratke frizure. Gisele Bündchen tipičan je primjer prirodne kose fotomodela.

4. Lijep osmjeh
neodoljive-3
Pitate li se što to ima Julia Roberts, a da ju čini potpuno drugačijom od ostalih zvijezda Hollywooda? Odgovor je veliki, blistavi osmjeh!

5. Prirodan izgled
neodoljive-4
Već godinama kruži mit kako prosječan muškarac godišnje pojede i do pola kile pudera u prahu, nešto više onog tekućeg.. Muškarci ne vole žene koje se pretjerano šminkaju. Preferiraju cure koje imaju dovoljno samopouzdanja pokazati svoje prirodne boje. OK, možda samo malo, na trepavice..

6. Crveno
neodoljive-5
Crvena je boja strasti. Kažu kada igraju dvije momčadi, pobjedit će ona koja nosi crveno. Crvene žene, druga su priča. Muškarci, navodno, vole kada žene nose crveno.

Pogledajte i ovo