ShowVideoZabava

Publika je željela da čuje Tom Jonesa kako pjeva, te je on odlučio da izvede bezvremenski klasik koji je osvojio njihova srca

Thomas John Woodward je welški pjevač i oduvijek je popularan među širim masama. On se tim bavi zadnjih 60 godina te je postigao uspjeh koji je rijetki koji pjevač uspio postići. Poznatiji je po svom profesionalnom imenu Tom Jones.

Nakon više od 30 godina pjevanja, Tom je postao mentor u popularnom TV takmičenju, The Voice UK. Iako ima puno godina i jako dugo nije izdao nijednu pjesmu, Tom je još uvijek omiljeni pjevač mnogih žena. Svi bi voljeli da Tom pjeva samo za njih, te su svi presretni kada ga mogu čuti kako pjeva. Javni nastup se baš i desio u jednoj epizodi The Voice UK.

Na sceni se pojavio Olly Murs koji je počeo pjevati jedno staru Tomovu pjesmu, što je ovaj podržao i podupirao ga je. Tada je publika došla na ideju da počne da ga doziva i tako ga nagovori da i on zapjeva za njih. U početku nije želio i pokušavao se izvući iz te situacije, ali potom je počela pjesma u pozadini i on je ipak odlučio da udovolji publici.

Pogledajte i sami nastup ove velike zvijezde u videu u prilogu:

Pogledajte i ovo