VideoZanimljivostiŽivot

Radnica jednog restorana pozvana je hitno na posao, nije ni slutila kakvo je iznenađenje čeka!

Nate Eaton je javna ličnost koja predstavlja tajnog djeda mraza i dijeli poklone od 250.000 dolara i nekoliko automobila. Jedna sretna osoba koja je dobila poklon je Cheryl Stewart, žena koja radi u kafeteriji u Treton srednjoj školi. Škola je učestvovala u pripremanju iznenađenja za nju.

Gazda ju je pozvao i rekao da hitno mora doći na posao kako bi preuzela jednu smjenu, a ustvari su joj željeli dati ključeve od novog auta. Kada je shvatila o čemu se radi, Cheryl je bila u šoku i nije mogla zadržati suze. To ipak nije čitava priča. Njen suprug je trenutno nezaposlen jer boluje od karcinoma i lupusa. Pored svega toga njeno auto se pokvarilo i ona je morala posuđivati auto od rođaka kako bi dolazila na posao.

Pored posla u školi radila bi sve što bi stikla kako bi pomogla svojoj porodici. Ona sama je preživjela karcinom i ima zakazanu operaciju tokom Božićnih praznima jer si ne može prištiti da uzme slobodne dane, te zbog svega toga nije u dobrom stanju. Zbog svega toga je zaista zaslužila ovaj poklon. Kako bi saznali više o ovoj priči pogledajte video u prilogu.

Pogledajte i ovo