PopularnoVideoVijestiŽivot

Radnik na pumpi je primijetio čovjeka sa ženom koja se trese, odmah je shvatio da nešto nije uredu!

Postoje trenuci u životu kada jednostavno znate da nešto nije uredu. U većini slučajeva ignorišemo taj osjećaj i nastavljamo svoj dan. Ali jedan radnik na pumpi je slijedio svoj instinkt i sada je postao heroj. Radi se o Manveer Komeru (25). Radio je noćnu smjenu na pumpi u Philadelphiji i vidio je mnoge lude stvari – ali kada su mladi momak i cura ušli u pumpu, osjetio je odmah da nešto nije uredu.

Bez ijedne riječi, čovjek je došao sa ženom do bankomata. Nakon što nisu mogli da podignu novac, prišao je kasi i iskoristio njenu karticu da plati. Manveer je primijetio da se žena nekontrolisano trese i znao je da mora nešto poduzeti. Pogledao je u nju i hrabro joj rekao, “Dođi i stani iza mene. Pomoći ću ti. Nije problem.” Manveer nije znao kakva je situacija, ali je znao da ova žena nije željela da ostane sa tim čovjekom. Ona je očigledno bila prestravljena i nije se pomjerala – pa je Manveer otišao još jedan korak dalje. Pravio se da ima pištolj u džepu i prišao je čovjeku. Stvari su mogle izmaći kontroli, ali Manveer je znao da je on jedina nada ove žene.

Bez pokušaja opiranja, odjurio je u njeno auto. Tada je ova žena, koja je poznati doktor u gradu objasnila da joj je oteo vozilo ranije tog dana i prisilio je da podiže novac na bankomatima širom grada. Također joj je ukrao mobitel, te je na taj način policija uspjela da ga prati i da ga uhvati samo nekoliko minuta nakon što je napustio pumpu. Bez Manveera i njegovog brzog razmišljanja i hrabrosti, postoji šansa da bi joj oduzeo život. Pogledajte i sami njegovu hrabru reakciju na videu ispod.

Pogledajte i ovo