in ,

Roditelji trebaju saznati spol drugog djeteta. Pogledajte šta rade prije nego otvore kutiju

Jedan od najdragocjenijih poklona na svijetu je život. Kada roditelji saznaju da će dobiti dijete, to je jedan od najljepših trenutaka u njihovom životu. I nije bitno da li će dobiti dječaka ili djevojčicu, već je najbitnije da beba bude zdrava. Isto se može reći i za Husmann porodicu. Ne samo da će saznati spol djeteta(u videu ispod), već su zahvalni i na prilici da dobiju još jedno dijete.

Prema riječima mame, Lise, ona je bila malo emotivna u ovom videu jer su ona i njena porodica, izgubili drugog sina, Trisomy, samo 18 mjeseci prije ovog dana. Par sekundi poslije se smirila i zastala, a njen muž se molio za njih i da sve podnesu kako treba. Otvorili su kutiju, i kao što naziv videa govori ” Spol djeteta otkrili baloni- POGREŠNO!!!”, objava je bila pogrešna.

Nakon par sedmica, shvatili su da je spol djeteta bio kroz suprotan od onog što su oni očekivali. Na svom blogu mama je napisala, da iako joj je rečeno da nosi dječaka, sve vrijeme se osjećala kao da nosi djevojčicu. Njen majčinski instinkt je nije prevario, i ipak se ispostavilo da će dobiti djevojčicu.

Mama se osjećala blagoslovljeno. Pogledajte prelijepi trenutak, nakon što su roditelji otkrili (pogrešan) spol djeteta.