Sve za DomVideo

Roditelji su napravili 2 male kuće u dvorištu kako bi njihove kćeri tinejdžerice bile u blizini i neovisne

Kako djeca odrastaju u tinejdžere i na kraju mlade odrasle osobe, vrijeme je da napuste obiteljsko gnijezdo i postanu samostalniji. Za neke to može značiti preseljenje na drugu stranu zemlje radi studiranja, dok se drugi samo žele preseliti u vlastiti stan.

Bližilo se to vrijeme za obitelj iz Hendersona u Nevadi, kada su bračni par Matt i Linda shvatili da su njihove kćeri Ashley i Maddie već postale tinejdžerice. To ih je potaknulo da potraže veći, prostraniji dom koji bi njihovoj obitelji dao više prostora. Nakon nekoliko godina, kćeri su bile dovoljno stare da se odsele, ali su željele ostati blizu svojih roditelja.

Zbog toga su Matt i Linda tražili kuće od kontejnera koje bi smjestili u svoje dvorište. Pronašli su dvije kontejnerske kuće iz Alternative Living Spaces, svaka veličine 340 četvornih stopa. Svaka kuća koštala je 60.000 dolara za osnovni model ili 70.000 dolara za puni model.

Par je kupio dvije kuće i smjestio ih u svoj vrt, gdje su spojeni na kanalizaciju, struju i vodu glavne kuće. Ovo rješenje dalo je njezinim kćerima priliku da budu neovisne, a da ostanu bliske.

Pogledajte i podijelite video s prijateljima:

Pogledajte i ovo