Život

SAKRILA SE ISPOD KREVETA KAKO BI VIDJELA DA LI JOJ JE DEČKO VJERAN: Šokirala se onim što se desilo!

Ova priča cirkuliše internetom već neko vrijeme. Radi se o ženi koja je odlučila da testira svoju vezu i u tom procesu nauči važnu lekciju. Možda će se neki zagrcnuti…

Nakon što su prošle varnice u njenoj vezi, djevojka je došla na ideju, što je po njenom mišljenju bila brilijantna ideja: Željela je da testira koliko je posvećen njen dečko njihovoj vezi i šta osjeća prema njoj; kakva bi njegova reakcija bila kada bi ga ona ostavila?

Kako bi dobila odgovore na neka od ovih pitanja, napisala je dečku pismo u kom kaže da je veza gotova, da joj je dosta svega i da ne vidi smisao u nastavku njihove veze. Sve što je željela jeste da vidi njegovu reakciju, ali nije zaista željela da ga ostavi.

Kada je završila sa pisanjem pisma, ostavila ga je dečku na stolu gdje je znala da će ga naći. Nije željela da propusti njegovu reakciju, pa se sakrila ispod njegovog kreveta i čekala je.

Napokon njen dečko je stigao kući. Bila je nervozna i uzbuđena, ispod kreveta. On je ušao u sobu i počeo je da čita pismo. Kada je završio, djevojka nije mogla da vjeruje šta čuje. On je zviždao i uzeo svoj telefon. Ovo se ne dešava. Čula ga je kako govori:

Nastavak priče pogledajte na sljedećoj (2) stranici…

Next

Pogledajte i ovo