PopularnoVideoZanimljivostiŽivotinje

Shrvani pas je bio jako tužan, izgubio je svu nadu, a onda je jednog dana novi prijatelj došao u njegov život

Kada izgubimo voljenu osobu, budemo slomljeni. Jedne minute osoba koju volite je tu, a u sljedećoj je nema. Vrijeme stane i osjećate se prazno. Teško je vratiti se u život i nastaviti sa uobičajenim stvarima. Proces oporavka je dug i težak i svima pada drugačije.

Ovaj jadni pas, George, je teško pogođen tugom kada je njegov dugogodišnji prijatelj Blackie preminuo. Vlasnica Jacquie Litton kaže kako su njih dvojica bili najbolji prijatelji 12 godina, provodili su sve vrijeme zajedno otkad se sjećaju.

George je postao jako depresivan, srce mu je bilo slomljeno i toliko ga je to pogodilo da je zamalo preminuo i sam dva puta, kaže njegova vlasnica. Također kaže da on nije htio jesti niti piti, dobio je infekciju kože jer se sam grizao.

Stvari su izgledale jako loše sve dok jednog dana ova izgubljena duša nije lutala imanjem i naišla na patku. Odmah su se povezali, te postali prijatelji. Niko nije znao odakle se odjednom pojavila ova patka, ali jedno je sigurno, nepoznati prijatelj je došao kao da ga je sam Bog poslao. Otkad su se upoznali, Jacqie kaže kako je George prestao tugovati i ne prati je svaki put tužno do auta.

Patka ga ne napušta ni sekunde, a čak se i mazi s njim dok spavaju. Iako ona puno pomaže Georgu, izgleda kao da je i ona sama bila jako usamljena. Njih dvoje su se našli u najtežem trenutku i najčudnijim okolnostima, te izgleda kao da zaista trebaju jedno drugom. Ovo je jedno preslatko čudo.

Pogledajte i sami ovu priču u videu ispod.

Pogledajte i ovo