ShowVideo

Simon je predivni i moćni glas djevojčice nazvao dijamantom za kojim tragaju

Pravi talenat ne zna za godine, rasu ili mjesto. On bira osobe koje su spremne da rade dan i noć i nikada ne odustanu. Nije važno da li imate 12 ili 50 godina, strast je ono što vas vodi.

Ovo je Kadie Lynn (12), iz malog gradića nedaleko od Dallasa, Texas. Od trenutka kada izađe na scenu i obrati se žiriju, možete reći da ima nevjerovatan stav i staru dušu. Priča graciozno i puna je samopouzdanja, te odmah možete vidjeti da ima dar koji želi podijeliti sa svima.

Kada je Kadie bila beba, njeni roditelji su je usvojili, kada su bili u pedesetim godinama. Od tog trenutka žive zajedno, te je podržavaju u njenim snovima. Ona pjeva otkad je bila beba, a oni su je vodili iz njihovog mjesta u crkve gdje bi mogla da vježba svoje pjevanje.

Sada kada je odrasla, ima šansu da pjeva u natjecanju, “America’s Got Talent”. Izabrala je poznatu pjesmu od Merle Haggards, “Twinkle, Twinkle Lucky Star”, a publika nije mogla da ostane sjediti. Za vrijeme nastupa, oduševila je publiku, rasplakala roditelje, Simon je imao “zvjezdice” u svojim očima. Ovo je zaista nevjerovatan nastup koji je oduševio sve koji su ga pogledali.

Simon joj je rekao: “Kada smo pokrenuli ovo natjecanje to je bila kao potraka za talentom. Mi smo kopali i kopali i svako malo pronađemo neki dijamant. Baš to se desilo danas s tobom.” Kadie zaista jeste dijamant.

Pogledajte i sami njen nastup u videu ispod:

Pogledajte i ovo