VideoZanimljivostiŽivot

Sjeo je u svoj traktor kako bi napisao poruku u snijegu. Kad je završio, svi su ostali u čudu!

Širenje sreće i veselja tokom praznika je nešto što se može učitini jednom običnom čestitkom. Ali jedna grupa ljudi je smilslila potpuno unikatan način da to uradi.

Prunty Farms je čekao idealan trenutak da pošalju jednog farmera u traktoru na snijeg koji je napadao čak 25cm. Farmer Dan je imao samo jednu priliku da ovo učini kako treba.

Ukoliko uspije ovo izvesti, onda će svi biti zadovoljni, ali jedno pogrešno skretanje i sve bi bilo upropašteno. Svi radnici na farrmi su se uzdali u njega i poslali su dron da snimi šta on radi.

To zaista nije bio lagan zadatak za Dana. Ali on je nastavio raditi dalje čak iako nije mogao da vidi šta konkretno radi.

Njegov zadatak je snimljen na zaista divan način, pokazujući scene kako se njegov tratkor kreće u različtim pravcima u snijegu. Izgledalo je kao da se samo vrti u krug.

Svako skretanje je doduše bilo perfektno isplanirano. Gledajući sa zemlje izgledalo je zaista smješno, no međutim uz pomoć drona i pogleda sa visine sve izgleda zaista nevjerovatno.

Njegova ruta je prekrila čak 8000 metara kvadratnih, rezultujući nečime što je samo dron mogao da vidi. Nakon što su poslali dron visoko i vratili ga, shvatili su da su ispunili svoju prazničnu misiju.

Nadali su se da će njihov projekat uspjeti. Čak iako je bilo potrebno dosta napora, krajnji rezultat je bio vrijedan.

Njihov pokušaj da na unikatan način prošire prazničnu sreću i veselje je uspjeo. Veliki broj farmera na sličan način ispisuje razne poruke u svojim poljima.

Pripremite se na jedno zaista divno iznenađenje u videu koji se nalazi ispod:

Pogledajte i ovo