VideoZabavaZanimljivosti

Školski čuvar je gnjavio učenika. Nekoliko sekundi kasnije publika je glasno reagovala

Školski čuvari su odgovorni za mir i sigurnost učenika. Oni patroliraju školom i dvorištem i paze da se tu ne dešavaju nikakve ilegalne aktivnosti i pokušavaju da ostvare dobar odnos sa učenicima. Ali nisu svi učenici zainteresovani da imaju dobre odnose za lokalnim policajcem. Neka djeca će čak i protestovati kada se on pojavi u blizini.

Tokom fudbalske utakmice u Appleton Srednjoj školi u Wisconsinu, učenici su bili obučeni za utakmicu u bijelom i bili su puni adrenalina. Toliko su bili uzbuđeni zbog velike utakmice, da kada je čuvar Jack Taschner prišao tribini na kojoj su oni sjedili, neki od učenika nisu bili baš oduševljeni. Ostali su ga poštovali, kao što bi i trebalo, ali nisu znali šta će on uraditi. Oni su se samo zabavljali navijajući za njihov tim.

Jedan učenik je stojao ispred svih njih i vodio navijanje. Čuvar Taschner je pratio učenike, jer je to bila jako bitna utakmica protiv njihovog rivala Appleton North. Popeo se na tribinu i diskretno prišao momku koji je nosio naokapo kačket. Neki od učenika su počeli imitirati zvuk policijske sirene dok mu je on prilazio, a čuvar mu je samo rekao da sjedne. Učenici nisu mogli da vjeruju u to što gledaju. Potom je čuvar uradio nešto neobično što je šokiralo sve prisune. Pogledajte čuvareve ludorije na tribini u videu ispod.

Pogledajte i ovo