VideoŽivotinje

Spašeno mače rođeno sa 4 uha i jednim okom, na kraju je našlo porodicu koja će ga paziti i voljeti

Nekada u životu naiđemo na životinje koje su toliko neobične da ih moramo pogledati dva puta. Sve one zaslužuju ljubav i pažnju, a neke kao što je ovaj mačak su zaista malo drugačije i posebnije.

Frankie, je rođen ispod stepenica jedne kuće, a pronađen je sa još jednim mačetom. Njih dvoje su uzeli vlasnici kuće kako bi ih socijalizovali i prinuli se o njima dok su tako mali. Vremenom su ih prepustili azilu kako bi našli svoj dom. Ipak, Frankie je imao male šanse da pronađe svoje udomitelje zbog svog neobičnog izgleda.

On je rođen sa 4 uha, što znači da ima određene poteškoće sa sluhom. Prvi par ušiju mu ometa normalan i usmjeren sluh. Ima također i neke probleme sa zubima, kao što je puno veća gornja vilica, ali imao je operaciju koja je to ispravila.

Jedno oko mu je zbog rupture morali biti odstranjeno u azilu. Uspjeli su mu stabilizirati infekciju, ali vremenom će morati i na operaciju koljena. Ipak pojavio se Georgi Anderson koji je odlučio da ga udomi i brine se o njemu. Zahvaljujući njemu, Frankie sada ima svoj dom pun ljubavi.

Pogledajte i podijelite video s prijateljima:

Pogledajte i ovo