VideoŽivotŽivotinje

Srceparajući video pokazuje čovjeka koji napušta psa, a potom se njegova sudbina počinje mijenjati

Ovdje ćete vidjeti video u kojem se nalazi jadni pas ostavljen ispred azila. To se desilo 29. septembra 2018. godine. Moramo vas upozoriti da će vas ovaj video možda rasplakati.

Video počinje tako što ovaj nazovimo ga vlasnik, ostavlja svog psa Rawhidea ispred vrata HCHSa u Tennesseeu. Nije se čak ni potrudio da ga uvede u azil. Dok autom odlazi , pas shvati o čemu se radi i pokušava da trčećim korakom stigne auto. Nažalost, pas je čak ganjao kamion na autoputu jer je želio da se vrati kući sa svojim vlasnikom, jer nije shvatao da on to radi namjerno.

Najžalosnije od svega je to što pas nije razumio da ga vlasnik zaista napušta. Ne mogu ni zamisliti tugu koju je ovaj pas osjećao. Iako je taj čovjek kasnije policiji rekao kako on uopšte nije bio njegov pas, nego lutalica, nakon ove tužne scene, rijetko ko će zaboraviti ovaj video.

Srećom, Rawhideova priča ne završava tu, ili je bolje reći Tobyeva. Nakon ovoga azil ga je prihvatio sebi i on je udomljen u jednu divnu porodicu.

U novom videu možete vidjeti Tobya kako ponovno trči, ali ovaj puta to nije za autom koje odlazi od njega i napušta ga, nego se igra uživajući sa svojom novom porodicom.

Ovog puta, ljubav je obostrana, a ova porodica ima još 2 ista psa, 9 konja i 50 krava na svojoj farmi. To znači da Toby pored divne porodice ima i mnogo zemlje na kojoj može trčati.

Pogledajte sretan kraj priče koja je bila zaista žalosna i podijelite je s prijateljima:

Pogledajte i ovo