ShowVideo

Nervozni momak je izašao sam na scenu, ali od prve sekunde kada je počno pjevati ostavio je sve u nevjerici!

Stephen Barry ima poseban glas, kakav rijetko ko ima, očarao je žiri čim je počeo pjevati. Možda djeluje nemoguće imati nježan ton glasa, a opet tako močan glas, ali Stephen je pokazao kako to tačno zvuči i koliko je prelijepo. Uz savršen izbor pjesme, izašao je sa mikrofonom u ruci na scenu. Iako se vidjela trema i nervoza, znao je da se sada ne može vratiti nazad.

Umjesto da se prepusti tim osjećajima, uradio je nešto jako hrabro. Uzeo je stvari u svoje ruke i pjevao cijelim srcem, te je zbog toga njegova izvedba bila zaista impresivna. Stephen je odmah očarao sve u publici. To nije bilo samo zbog njegovog glasa, nego i njegove hrabrosti. Njegov nastup je bio tako močan da je njegova hrabrost bila sve veća kako se pjesma bližila kraju. Žiri se držao za ruke i njihao zbog emocija koje se osjete u njegovom glasu.

Kada ga je publika vidjela kako izlazi na scenu sav nervozan, vidjeli su muškarca. Ali kada je počeo pjevati, svjedočili su pravoj muzičkoj zvijezdi. Iako je pjevao na svoj rizik jer nije znao kako će to na kraju izgledati, bio je spreman da pokuša zbog njegove ljubavi prema muzici. Kako se pjesma bližila kraju možemo reći da mu nikada u životu nije bilo ugodnije. Uz osmijeh i dubok udah, dao je sve od sebe, a žiri je skočio na noge.

Pogledajte i ovo