PopularnoVideoZanimljivostiŽivotŽivotinje

Susjed je primijetio mačku koja krade tek rođene kučiće, pratio ju je i otkrio njen nevjerovatni plan

Susjed je mislio da je čudno to što je mačka zainteresovana za male kučiće, pa je odlučio da istraži tu situaciju. Sve je počelo davne 1990. godine, kada je gospođica Kitty rodila bolesne mačiće. Nisu uspjeli da prežive unatoč njenoj ljubavi i brizi. Niko nije znao koliko je povrijeđena ova mačka zbog gubitka svojih mladih, ali kada je susjed primijetio da nosi tek rođene kučiće shvatio je koliko joj je zaista bilo teško. Njen gubitak je bio toliko velik da je morala da ispuni tu prazninu.

Kitty je izgubila svoje mačiće baš u vrijeme kada je susjedov pas dobio kučiće. Tužni dio je što se mama tih kučića nije željela brinuti o njima. To je navelo Kitty da krene u akciju, ona je smatrala da je to sudbina. Ipak, susjedi su bili šokirani kada su vidjeli na šta je Kitty spremna samo da ima svoje mlade, bili to mačići ili kučići. Jedan od susjeda je bio na pravom mjestu u pravo vrijeme i vidio da Kitty negdje nosi kučiće. Niko nije znao koji je njen plan jednom kada ih smjesti kod sebe.

Kada su vlasnici Kitty i psa saznali da je Kitty uzela kučiće bili su šokirani, ali onda su vidjeli šta radi sa njima. Njihove reakcije su neprocjenjive. Vlasnik Kitty je rekao: “Nikada u svom životu nisam vidio ovakvo nešto, a oko životinja sam čitav svoj život.” Pogledajte šta su otkrili u videu ispod.

Pogledajte i ovo