VideoZanimljivostiŽivot

Tata je pitao bebu da li je dobro spavala, njen urnebesni “odgovor” je oduševio internet

Potrebe novorođenčadi su u početku zaista jednostavne. Spavaju, jedu, i kake. Iako na svijet dođu sa ograničenim iskustvom, kako rastu i razvijaju se, tako se javljaju mnogi novi izrazi lica, mišljenja, sposobnosti i reakcije.

Pa zar nije pravi doživljaj gledati ova mala i slatka bića? Samo bebe mogu napraviti ljutiti izraz lica ili problematični pogled i izgledati neodoljivo. Upoznajte Olivera, poznatog kao “The ORB”.

Oliverov tata je imao sreće što je u ovom tenutku imao kameru uz sebe, kada je pitao Olivera jedno vrlo jednostavno pitanje. Njegov odgovor je zadobio pažnju mnogih.

Njegov tata ga je snimio u trenutku njegovog buđenja, a on je imao onaj pospani izgled. Dok se razbuđivao, jako je zijevnuo, promeškoljio se, protegnuo se i dobio energiju, divan trenutak koji je jako teško objasniti riječima.

Kada je završio sa svim tim, otvorio je polako oči, na kojima su kapci bili jako teški. Tata je strpljivo čekao iza kamere sa veoma važnim pitanjem za svog sina…

Sa svim ovim izrazima lica koje nam je pokazao, ne možemo dočekati da čujemo njegov odgovor. Presladak je.

Kada je tek otvorio oči, tata mu je rekao, “Dobro jutro.”. Otvorio je oči, pogledao u tatu i polako trepnuo.

Onda ga je tata pitao, “Da li si dobro spavao?”. Oliver je nastavio zuriti u tatu da ozbiljnim izrazom na licu, kao da je razmišljao o tome kako da mu odgovori. Na kraju je “odgovorio” na njegovo pitanje.

Morate pogledati njegovu reakciju u videu ispod, prosto će vam istopiti srce:

Pogledajte i ovo