PopularnoVideoŽivotŽivotinje

Tata je snimao bebino prvo puzanje, ali ono što će vam privući pažnju je neodoljiva reakcija psa!

Sedmicama su mama i tata osjećali da je njihova kćerkica spremna za prvo puzanje. Kada se to konačno desilo, bili su spremni da je snime.

Ali ipak nisu znali da će najzanimljivije na videu biti ponašanje psa. On je imao veliku ulogu u tome, inspirisao je djevojčicu da se pokrene.

Slabost gornjih ekstremiteta spriječi bebu da puže i to se javi tek kasnije. Neka djeca preskoče puzanje i pređu odmah na hodanje.

Ova mala beba je spremna za puzanje i na to je motiviše ovo slatko krzneno stvorenje koje sjedi par metara od nje. Mama i tata su pažljivo gledali kako njihova beba puže prema porodičnom psu. Ovo predivno crno stvorenje ima malo sijedih oko njuške, što nam govori da je vjerovatno stariji. Jasno ja da ima puno strpljenja i oduševljen je što ova bebica puže prema njemu.

Beba je nastavila da se približava psu, uzdižući se, uz osmijeh. On je jako velika motivacija za nju i inspiriše je da nastavi dalje.

Dopustio joj je da mu se skroz približi, a onda ju je polako i nježno onjušio. Vjerovatno provjerava šta je zadnje jela. Ali sljedeća stvar koju uradi je preslatka.

Čim mu se približila, on se istegnuo i dao joj jedan veliki poljubac. Prosto je neodoljivo. Pogledajte njene impresivne prve korake u videu ispod.

Sudeći po ovom trenutku, njih dvoje će biti prijatelji godinama nakon ovoga.

Pogledajte i ovo