PopularnoVideoŽivot

Tata predivnim glasom pjeva serenadu svojoj kćerki, ali njen odgovor je ono što je oduševilo internet

Kada je ovaj glumac-model Dan Fowlks podijelio video online na kojem pjeva svojoj maloj kćerkici Nova Lin, nije imao pojma da će to toliko oduševiti ljude. Za nekoliko minuta njegov video je mnogo puta podijeljen od strane ljudi širom svijeta i pregledan preko 11 miliona puta.

Razlog zbog kojeg je video postao toliko popularan nije zbog toga što on dobro izgleda ili odlično pjeva. Popularnost je stekao zbog slatke reakcije njegove kćerke.

Pjevanje može izazvati brojne emocionalne reakcije djeteta i može djelovati na dječiji mentalni status. Web stranica ‘Psihologija danas’ kaže da je pjevanje djeci nešto što roditelji rade već hiljadama i hiljadama godina.

Dokazano je da pjevanje popravlja raspoloženje djeteta i pojačava emocionalnu vezu između roditelja i djeteta. Zato Dan pokušava da pjeva svojoj djeci što je više moguće.

Čim Dan počne pjevati “Dream Lover” od Bobby Darina svojoj maloj kćerki, ona se usredotoči na pjesmu. Nakon par sekundi, Nova Lin gleda u tatu sa velikim, krezubim osmijehom i da sve od sebe da pleše uz muziku.

Također pokušava i da se digne na koljena da se ljulja uz tatino pjevanje. Dan je shvatio da se približava rubu kreveta, te je podigao svoju nogu da bi ona bila sigurna.

Slatka, mala, Nova Lin nastavlja da uživa uz tatinu izvedbu pjesme samo za nju. Nikada joj nije dosta muzike.

Ova očaravajuća serenada između Dana i Nove Lin pokazuje koliko mu je stalo do nje i koliko se brine za nju, te koliko Nova Lin voli i cijeni svog tatu. Zaista su presladak par.

Pogledajte ovaj slatki trenutak između tate i kćerke u videu ispod.

https://www.youtube.com/watch?v=Tq-6Izz6RxM

Pogledajte i ovo