PopularnoVideoŽivot

Tata se pomjeri da poljubi mamu, a bebina reakcija je osvojila internet u trenu!

Niko ne voli da gleda svoje roditelje u izmjenjivanju nježnosti, ali ova mala djevojčica to stvarno mrzi. Ella plače svaki put kada se tata i mama žele poljubiti – u tolikoj mjeri da su odlučili da snime njeno smiješno ponašanje i podijele ga sa ostatkom svijeta.

Kako djeca uče kako se treba ponašati od svojih roditelja, jasno je da vjerovatno od njih nauče i kako pokazati uzbuđenje. Prema magazinu za roditelje, bebe pokazuju ljubav i uzbuđenost suptilno do 8. mjeseca. Prije osmog mjeseca to se svodi na plakanje kada mama i tata negdje idu ili su smirene kada su u prisustvu nekoga koga vole. Nakon osam mjeseci djeca stvarno počinju da pokazuju emocije na “normalan način”. Tada pužu prema bebama koje su im drage, smanjuje se anksioznost kada se razdvajaju od roditelja i počinju da eksperimentišu sa zagrljajima i poljupcima.

Srećom za mamu i tatu, Ella je na putu da pokazuje svoje emocije. Ali kada pokušaju da pokažu ljubav jedno prema drugom, ona to ne želi da gleda. U trenutku kada se mama i tata krenu poljubiti, Ella se gubi. Počne histerično plakati i ne smiruje se dok se njih dvoje ne razdvoje. Šta god da je razlog, sigurno je zanimljiv. Pogledajte i sami blesavo ponašanje ove bebe u videu ispod.

Pogledajte i ovo