VideoZanimljivostiŽivotŽivotinje

Tele je bilo u opasnosti, te je njegova majka zatražila pomoć od potpunog stranca

Upoznajte Flo. Ona je predivna krava na farmi u Millbrooku, Ontario. Ona ima sve što bi krava mogla poželjeti, brojna zelena polja, čist zrak i lijepa jezera. Ona sve to dijeli sa nekoliko drugih krava i njihovim tek rođenim mladima.

Flo je također bila skotna, ali na dan kada se trebala oteliti, desila se targedija. Kako se mlado rodilo, tako je palo ispod električne ograde. Pokušavalo je da se vrati ostatku stada, ali ograda mu nije dozvoljavala. Izgledalo je kao da je svaka nada izgubljena.

Tada je pored njih prolazio čovjek Dave. Krdo krava se kupalo u jezeru i on je izašao da ih fotografiše. Potom se okrenuo i ugledao Flo. Vidio je da je ona uznemirena, ali nije znao zašto. Gledala je u njega kao da ga moli za pomoć, te se on približio da vidi o čemu se radi. Potom je ugledao mlado tele.

Morao je da podigne žice kako bi tele moglo da se provuče ispod. Izgledalo je kao da i ono samo želi da mu se pomogne. Srećom na kraju je sve dobro završilo i tele je bilo sa svojom majkom. Kako bi saznali više o ovoj priči pogledajte video u prilogu.

Embed Video - Copy and Paste Code

x

Pogledajte i ovo