Zanimljivosti

TEST LIČNOSTI: Odaberite kristal koji vam je najljepši i saznajte šta govori o vašem karakteru!

Kristali na fotografiji su različiti, pa tako i predstavljaju neke suprotne stvari i govore dosta o osobi kojoj se neki od njih svidi. Neopohodno je da izaberete onaj koji vam se najviše dopada kako biste otkrili neke stvari o svojoj ličnosti.

Mala napomena: Nemojte da birate kristal prema svojoj omiljenoj boji!

1. Plavi Hauli – Ukoliko ste izabrali ovaj kristal, to znači da bi trebalo da poradite na svojim komunikacijskim veštinama. Da li imate potrebu da govorite sve što vam je na umu? Da li ste iskreni sa svojim osećajima, prema seb ili nekom drugom? Slušate li pažljivo druge ljude?

Ako imate fizičke probleme u grlu poput upale grla, vreme je da obratite pažnju na ono što ne govorite nekome. Govorite li sa ljutnjom? Vreme je da se pozabavite emocionalnim problemom iza grlenih problema.

Ukoliko imate problema s ušima, možda ste odlučili da ne želite da slušate više ili da treba da slušate ljude oko sebe uključujući i šaputanje svog višeg ja? Samo vi ćete znati istinu o ovoj fizičkoj bolesti. Često deca imaju problema s ušima, jer ne žele čuti reč “ne” ili više ne žele da slušaju roditelje kako se svađaju.

Haulit kristal je obojen u plavo što takođe može ukazivati da niste verni sebi. Nosite li masku sve vreme – ne dopuštajući da drugi vide vaše pravo lice? Svi smo jedinstveni i imamo individualne talente i sposobnosti – niko drugi nije sasvim poput vas. Vreme je da pokažete svetu vaše pravo, prekrasno lice.

2. Zeleni aventurin – Ukoliko ste izabrali ovaj kristal su vam ozdravljenje, ravnoteža, sklad, mir i ljubav.

Zar ne osećate mir kad god ste u prirodi? Kada šetamo u prirodi, automatski uravnotežujemo ovu čakru uz pomoć zelenog lišća. Odabir ovog kristala predstavlja potrebu za ozdravljenjem ili vraćanjem u centar.

Jeste li zatvorili ovu čakru zbog prošlih rana? Kada zatvorite ovu čakru, zatvorili ste se za primanje ljubavi i povezivanje s ljudima. Možda imate problema sa sklapanjem prijateljstava.

Ova čakra predstavlja ljubav prema sebi, pa je možda vreme da počnete da negujete sebe i da dopustite sebi da se osećate vrednim i da zaslužujete sve najbolje što život ima za da ponudi.

3. Citrin – Odabir kristala ukazuje na probleme oko čakre solarnog pleksusa. Ova čakra je centar naše snage ili sedište volje. Dajete li svoju moć drugima? Da li ste dopustili drugima da kontrolišu vaš život, umesto da sami gospodarite vlastitim životom?

Možda ste postali zavisni o drugima i/ili imate nisko samopoštovanje. Sada je vreme da se usresredite na vlastiti život. Provedite vreme u mirnoj meditaciji i usresredite se na ono što želite da stvorite u vašem životu. Da, imate moć da stvorite svoju stvarnost sa vizualizacijom, da postavite ciljeve i da imate hrabrost da svaki dan napravite korak dalje prema vašem cilju.

Očekujte puno i znajte da ste sposobni da ostvarite svoje snove. Savršenstvo nije potrebno za početak – samo početak. Ovaj kristal takođe privlači blagostanje u svim oblicima u vaš život.

Možda imate trenutno neke novčane probleme ili terate obilje od sebe jer se ne osećate dostojni i zaslužni. Zaslužujete baš kao i bilo ko drugi, stoga dopustite obilje da teče u vaš život.

Pogledajte i ovo