VideoŽivot

Tinejdžer je preminuo u snu, a potom je njegova djevojka shvatila da njeno tek rođeno dijete pripada nekom drugom

Hannah Mongie (18) je saznala da je trudna i da nosi dječaka. Stvari su dobile drugi tok kada je njen momak Kaden neočekivano preminuo u snu, samo nekoliko dana nakon što je čuo otkucaje srca svog djeteta u 8. sedmici trudnoće.

Nakon njegove iznenadne smrti, Hannah je donijela srceparajuću odluku da želi da da bebu na usvajanje. Iako je osjećala kako je njen sin posljednji dio koji pripada Kadenu, Hannah kaže kako se probudila jedno jutro sa još jačim osjećajem, a to je da će njenog malog dječaka odgajati neko drugi.

21. marta, 2016. godine, Hannah je rodila zdravog dječaka kojem je dala ime Tagg. Sa njim je provela samo dva dana prije nego što je on išao kod ljudi koji ga usvajaju. Njena priča i povezanost sa Taggom ne završavaju ovdje. Dogovorila je usvajanje sa ljudima tako da ga ona može posjećivati.

Dala ga je na usvajanje ljudima koji žive 10 minuta od nje, te se povezala sa njegovom novom majkom Emily. Umjesto da ga se odrekne, dala ga je divnoj porodici, čiji je i ona postala dio. Rekla je kako se svi u toj porodici vole kao da su oduvijek bili zajedno, te kako je Emily postala njena najbolja prijateljica i kako je Emily sve što ona ustvari želi da bude kao osoba i kao majka. Također je rekla kako je sretna da ju je Tagg povezao sa njenom novom porodicom.

Prije nego što je Hannah dala svog sina na usvajanje, snimila je jedan video za njega…

Nastavak na sljedećoj stranici…

Next

Pogledajte i ovo