PopularnoVideoZanimljivostiŽivot

Tinejdžerka je odbijena za maturalnu veče, ali poznati glas na zvučniku u školi ju je šokirao

Nekada je teško pronaći pratnju za maturu. Prvo morate skupiti hrabrost da pitate nekoga da ide sa vama, a potom čekati da vidite da li će oni pristati.

Tako je obično kada pitate prosječnog učenika, ali zamislite da to pitate nekoga jako poznatog. Katie Kelzenberg je učenica Stillwater škole u Oklahomi i svako ko je zna, također zna i da je ona veliki fan Dwayne “The Rock” Johnsona.

Znala je njegove replike u filmovima, pratila njegovu karijeru i čitala sve njegove postove na društvenim mrežama, te ga je pitala da bude njena pratnja na maturi.

Poslala je pismo četrdesetšestogodišnjaku, te ga pitala da bude njena pratnja. Naravno da bi mu ona oprostila, da joj nije odgovorio jer zna da ima prebukiran raspored.

Jedan dan dok je sjedila u učionici, na zvučnicima se začula neobična obavijest. Ovaj put to nije bio uobičajeni glas koji je čiato informacije. Umjeto toga to je bio glas koji je Katie jako dobro prepoznala.

To je bio niko drugi nego “The Rock”. Ušunjao se u administraciju srednje škole i tajno snimio dnevna obavještenja. Potom se obratio Katie, te joj rekao kako ne može da dođe na maturu zbog njegovih obaveza, ali to nije značilo da nema posebno iznenađenje za njegovu najbolju prijateljicu Katie.

Pogledajte video ispod da vidite iznenađenje koje joj je pripremio i reakciju Katie.

Ovo je način na koji svi poznati trebaju tretirati svoje fanove. Da li je nasmijao i vas? Ako jeste, podijelite ovaj članak da ga mogu vidjeti vaši prijatelji i obitelj.

Pogledajte i ovo