VideoŽivot

Tinejdžerka koja je ujedno i majka dobila je 1 milion $ kao školarinu nakon što je završila srednju školu kao učenik generacije

Djevojka iz Tennesseea, Lamyrical Harris ne samo da je završila srednju školu sa najboljim uspjehom, nego je sve to uspjela, a istovremeno je mlada majka. Nedavno je zavšila srednju školu Trezevant u Mamphisu.

Tokom školovanja je saznala da je trudna, što ju je pomalo zabrinulo, ali je onda odlučila da će tu situaciju iskoristiti kao motivaciju. Postala je još ozbiljnija i željela je da ispuni svoje ciljeve. Rodila je sina Laderrious Moora u nastavila da gradi svoj put uspjeha.

Kao najboljoj učenici ponuđena joj je školarina od 200000$, a kada je postala senior ona se povećala više nego duplo, na 500000$. Na kraju je primila 1,244,298$. Ona je prvi učenik koji je u srednjoj školi dobio toliko novca. Dalje je primaju na 25 fakulteta i iako nije sigurna šta će izabrati, nikada neće zaboraviti šta joj je pružio njen rodni grad. Kako bi saznali više o ovoj nevjerovatnoj priči, pogledajte video u prilogu.

Pogledajte i ovo