VideoZanimljivostiŽivot

Trenutak mamine nepažnje bio je dovoljan da njen sin napravi štetu u vrijednosti od $100.000

Nedavno je majka odvela svog sina Troya (5) na vjenčanje svoje prijateljice u Kansas. Tokom cijele ceremonije, dječak je bio miran i ponašao se fino. Kada je sve bilo gotovo, Amanda je Troya držala za ruku i otišli su na prijem. Amanda ga je ostavila samoga na samo nekoliko sekundi dok se pozdravljala sa mladencima.

Troy je odmah odlutao niz hodnik i ugledao predivnu staklenu skulpturu, koja je privukla njegovu pažnju. Dodirnuo ju je i ona se odmah prevrnula. Razbila se u hiljadu komadića nakon što je pala na tlo. Amanda je začula buku i odmah je potrčala jer se preplašila da je Troy bio povrijeđen. Srećom, on je imao samo nekoliko ogrebotina, ali se onda pojavio pravi problem – od Amande su zatražili da plati odštetu, a radilo se o šestocifrenom broju.

Skulptura je vrijedila preko $130,000. Njegova majka je tvrdila da ona nije bila adekvatno zaštićena i upitala ih zašto tako vrijedna stvar nije smještena u zaštitnu vitrinu. Ipak, ovi roditelji su odgovorni za to što je dječak učinio i ovo uvijek treba biti podsjetnik da svoje malce ne puštate iz vida.

Pogledajte i ovo