VideoZanimljivostiŽivot

Trojke su odbijale da pričaju sa drugima u školi, a onda je nastavnica otkrila njihovu tajnu

Kada su Haley, Kassidy i Sierra došle u Valley srednju školu u Las Vegasu, izgledali je kao da im uopšte nije stalo do škole. One du bile drske prema nastavnicima, postavljale su se kao da su autoritet, držale se jedan druge, često su izostajale iz škole i imale su loše ocjene.

Umjesto da im škola okrene leđa, oni su ih predstavili GEAR UP programu koji pomaže lošim učenicima da razviju bolje vještine, ohrabruju ih i pripremaju ih da kansije budu uspješni. Što su one imale više povjerenja u njihovo osoblje, više su i napredovale.

U jednom trenutku su priznale u kakvoj situaciji se nalaze. One su izgubile svoju majku kada su imale 3 godine, a kada su bile 6. razred, otac im je završio u zatvoru. Živjele su kod bake koja ih nije hranila. Ona nije vjerovala u školovanje, pa one nisu krenule u školu sve do 8. godine.

Kada im je otac izašao iz zatvora, vratile su se njemu, ali on ih je ostavljao same sedmicama. Konačno su prestale živjeti sa njim, kada se u tom stanu desila pucnjava, dok on nije bio tu. Potom su se opet vratile djedu i baki koji su odbijali da ih prihvate i bile su bez hrane, odjeće i prevoza.

Vremenom su se počele mijenjati, više su učile i na kraju su uspješno završile školu. Za više detalja o ovoj priči pogledajte video u prilogu:

Pogledajte i ovo