VideoVijesti

“Mama nas želi ubiti!” Trudnica je vozila pravo u more s troje uplašenih i uplakanih djece u autu!

Bio je olujni dan na plaži Daytona Beach na Floridi (SAD) kada je turista Tim Tessener sa svojom obitelji vozio pored obale. Njegova supruga na suvozačevom mjestu je primijetila automobil koji je vozio pravo u more.

Supruga je bila prestravljena prizorom, a onda je Tim vidio kako se dijete naginje kroz prozor i viče: “Pomozi nam, mama nas želi ubiti”.

Bez razmišljanja je Tim skočio iz automobila i krenuo prema automobilu. Zajedno sa drugim očevicima je pokušao zaustaviti majku u svojoj namjeri.

“Pogledala nas je strašnim, praznim pogledom”, prisjeća se Tim. “Ne volim koristiti riječ opsjednuta, ali je izgledala tako”.

Sve više ljudi je priteklo u pomoć i zajedničkim snagama su uspjeli osloboditi troje male djece. Nakon toga je majka izašla i mirno šetala ka plaži.

Ispostavilo se da je 32-godišnjakinu dan prije vlastita sestra poslala u psihijatrijsku bolnicu, zbog svojih mentalnih problema. No, trostruka majka je napustila objekat, sjela u automobil sa svoje troje djece i krenula pravo u vodu.

Bez brze pomoći slučajnih prolaznika, cijela priča bi završila tragično.

Pogledajte i ovo