VideoZanimljivostiŽivotinje

Vidio je ogromnog medvjeda kako leži u njegovom dvorištu, a onda je shvatio šta se zapravo dogodilo!

Često ljudi kažu da imaju proklete oči. Nisu toliko gladni, ali stavljaju previše hrane na svoj tanjir, te zbog toga obično i previše pojedu. Neko ne voli da baca hranu, te čak i kada nije gladan pojede sve u tanjiru. Tako je bilo i ovom medvjedu koji nije znao šta će ga snaći kada je otkrio ovaj jackpot.

Čak je i ostavio nešto hrane, ipak je većinu pojeo. Ovaj medo će vjerovatno jako rano ući u hibernaciju. U Floridi, USA, vlasnica se našla u jako čudnoj situaciji. Kontaktirala je Bob Crossa koji se obično bavi tim stvarima, ali kada je i on vidio šta se dešava rekao je kako to nije u njegovom domenu.

U dvorištu žene se nalazio medvjed koji se prevrtao za jedne strane na drugu i spavao. Bob je rekao kako se radi o velikom, ogromnom medvjedu. Približio se životinji te načinio nekoliko slika. Iza njega se bio ogromni medvjed koji se pokušava namjestiti za spavanje.

Medo je pojeo što je više mogao te nije mogao da se namjesti. Baš kao i čovjek nakon obilnog obroka, životinja se vrtila na tlu, pokušavajući da svaki hranu. Konačno je pronašao udobnu pozu, te je uspio da zaspi. Skolini su hranu za pse u garažu, kako se medo ne bi vratio opet da je pojede.

Ovaj jadni madvjed je pojeo puno više nego što njegov organizam može podnijeti. Pogledajte ga u videu u prilogu.

Pogledajte i ovo