VideoŽivotŽivotinje

Vlasnici su htjeli uspavati psa zbog lošeg zadaha! Nakon što je ozdravio u azilu, željeli su ga nazad, ali…

Jedni grozni vlasnici psa okrenuli su mu leđa zbog jednog besmislenog razloga. Oso je bio sladak i zdrav psić kada je udomljen iz azila u San Joseu. Njegovi vlasnici nisu se o njemu brinuli kako treba što je rezultiralo nekim zdravstvenim problemima.

Bio je u tako lošem stanju da su mu zubi počeli propadati i ispadati. Kada su vidjeli da je pas u tako lošem stanju njihovom krivicom, odlučili su da ga vrate u azil. Ipak, to nije najstrašnija stvar u ovoj priči. Vlasnici su zahtijevali da se pas uspava zbog lošeg zadaha iz njegovih usta.

Azil je naravno to odbio. Ipostavilo se da su Osa zubi jako boljeli i morali su mu izvaditi 21 zub, zbog čeka mu je ostao samo jedan. Oso je nakon toga ipak bio jako sretan pas i mogao je jesti i piti bez problema. Da sve bude još gore, vlasnici su zatražili da im sada opet vrate psa jer je u dobrom stanju.

Oso je srećom našao novi i sretniji dom i vlasnike koji će se brinuti ostatak života. Kako bi i sami vidjeli ovog preslatkog psa, pogledajte video u prilogu:

Pogledajte i ovo